Alte știri

VIDEO // Bezna din parcul Valea Morilor pericol pentru cetățeni: Alexandru Pânzari solicită atenția primăriei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul șef al IGP, Alexandru Pânzari se arată îngrijorat de situația dezolantă din parcul public Valea Morilor din capitală. 

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Într-o postare pe rețeaua de socializare facebook, Pânzari remarcă că parcul este foarte prost iluminat, ceea ce ar reprezenta un pericol pentru locuitorii capitalei.

„Ce m-a marcat însă, este că acest loc public nu este iluminat, cred că doar 1/3 dintre felinare luminează. Unele zone, în genere sunt în beznă, o fi din cauza că nu funționează lămpile sau că lipsesc.”, relatează dânsul.

Pânzari mai menționează că din cauza iluminării proaste „există pericolul ca oamenii să se accidenteze, dar cel mai grav este că lipsa iluminării crește riscul ca acest loc să fie unul atractiv pentru persoanele cu comportament antisocial.”

Astfel că fostul șef al IGP, solicită atenția a primăriei capitalei și rezolvarea în mod urgent a problemei în cauză.

„Mă adresez primarului orașului Chișinău să întreprindă măsuri urgente pentru a ilumina Parcul Valea Morilor. Ne dorim toți, un oraș în care să ne simțim în siguranță!”, încheie Alexandru Pânzari.

 

Parcul Valea Morilor

Salutare tuturor!Cred că nu sunt unicul care aseară, în jurul orei 20:00, a ieșit la plimbare cu familia în Parcul Valea Morilor din capitală. Înnoptase de-a binelea, dar mulți oameni erau încă la plimbare. Unii făceau sport, alții alergau, mai puțini ce-i drept, făceau ciclism.Ce m-a marcat însă, este că acest loc public nu este iluminat, cred că doar 1/3 dintre felinare luminează. Unele zone, în genere sunt în beznă, o fi din cauza că nu funționează lămpile sau că lipsesc.Ca cetățean, mă simt îngrijorat. Există pericolul ca oamenii să se accidenteze, dar cel mai grav este că lipsa iluminării crește riscul ca acest loc să fie unul atractiv pentru persoanele cu comportament antisocial.Mă adresez primarului orașului Chișinău să întreprindă măsuri urgente pentru a ilumina Parcul Valea Morilor.Ne dorim toți, un oraș în care să ne simțim în siguranță!

Опубликовано Alexandru Pînzari Понедельник, 3 февраля 2020 г.

Citește și: Reacția fostului șef IGP Alexandru Pânzari după ce azi a fost restabilit și demis din funție

loading...

Comments are closed.