VIDEO // Cadavrul unui bărbat, găsit lângă calea ferată, în sectorul Râșcani al capitalei

Ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma măsurilor întreprinse, au reținut un bărbat în vârstă de 37 de ani, originar din r-nul Ștefan Vodă, pentru comiterea unui omor.

Cadavrul unui bărbat a fost depistat pe data de 19 noiembrie curent de către un echipaj al BPRO, lîngă calea ferată din apropierea str. Luncii din sectorul Râșcani .Imediat la fața locului a fost orientată grupa operativă din cadrul inspectoratului, pentru a stabilirea tuturor circumstanțelor. La examinarea cadavrului de către medicul legist, în regiunea cutiei toracice și a feței au fost depistate mai multe urme de lovituri , urmare la ce a survenit decesul bărbatului. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 44 de ani.

La locul faptei, în cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală forțele de ordine au stabilit că în locuința improvizată din adiacentul str. Luncii ar fi avut loc un conflict în rezultatul consumului de alcool între  victima și bănuitul în comiterea infracțiunii, care ulterior  a generat în bătaie.

Urmare a acțiunilor speciale de investigație întreprinse de către polițiști, bănuitul în comiterea infracțiunii a fost reținut și escortat la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția, comunicând că în timp ce se afla în ospeție la victimă și consumând băuturi alcoolice între ei s-a iscat un conflict din cauza geloziei ,după care cu pumnii a aplicat victimei mai multe lovituri.

Individul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru ,,Omor”, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 10 la 15 ani.  Este de menționat că acesta a fost anterior judecat pentru mai multe infracțiuni .

Total
0
Shares
Total
0
Share