Alte știri

VIDEO // Când se va vaccina Igor Dodon cu serul Sputnik V

Pinterest LinkedIn Tumblr

Întrebat când se va vaccina cu serul Sputnik V, Igor Dodon a răspuns, în cadrul emisiunii sale că este gata să se vaccineze și astăzi, transmite Telegraph.md

Cu toate acestea, liderul PSRM a menționat că dânsul nu ocupă acum vreo funcție de demnitar și respectiv nu se poate vaccina în afara rândului precum președintele țării sau un deputat, sau un ministru.

Plus la asta, Dodon atrage atenția că mai mulți oameni în vârstă sunt cointeresați să se imunizeze anume cu serul rusesc și respectiv, președintele PSRM nu consideră corect faptul ca să se vaccineze cu doza ce poate fi administrată unui om mai în vârstă.

„Eu sunt gata să mă vaccinez și astăzi, dar există o anumită procedură, etape. Ați văzut că toți „nacialnișii”, președinte și așa mai departe, s-au vaccinat, pentru că ei au dreptul să se vaccineze fără rând, ei sunt în grupa a doua. Eu nu am nici o funcție, nu sunt conducător de stat la această etapă, nu sunt deputat, nu sunt ministru, de aceea trebuie să aștept rândul. Știu că interesul este foarte mare față de Sputnik V, eu știu că mai mulți oameni în etate vor să se vaccineze anume cu Sputnik V și nu va fi corect acum, atât timp, cât nu am asigurat cu vaccin toți doritorii, dacă eu mă voi duce acum și voi lua acum o doză de vaccin Sputnik V care trebuie să se ducă la un pensionar, să mă vaccinez pe mine la 46 de ani” a declarat Igor Dodon.

Citește și: Maia Sandu l-a întâmpinat la Chișinău pe Președintele Republicii Lituania, Gitanas Nauseda

loading...

Comments are closed.