VIDEO // Cavcaliuc, către PAS: „Ați cedat singuri puterea – ACUM încercați să dați telefoane de sus”

În urma incidentului care a avut loc astăzi la Spitalul Raional Criuleni, unde echipa PACE a fost ilegal împiedicată să desfășoare o întâlnire cu colectivul spitalului, liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a veit cu o reacție, în care se arată extrem de dezgustat de comportamentul membrilor PAS și metodele pe care le folosesc pentru ajunge la putere.

„Când am auzit că administrația spitalului din Criuleni a spus că amână întâlnirea cu PACE pentru că „au sunat de sus” și trebuie să îi primească pe cei de la PAS, mi s-a creat un dezgust enorm. Cât de ipocriți pot fi cei de la PAS să dea telefoane de sus iar în același timp să vorbească despre echitate, integritate și stat de drept. Ei au ajuns odată să conducă țara și nu au făcut nimic în țara asta și au cedat singuri Guvernul pentru că nu au putut să facă nimic în țara asta”, a declarat liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, în timpul unui LIVE pe pagina sa de Facebook.

Declarația vine după ce echipa PACE a fost ilegal împiedicată să desfășoare o întâlnire cu colectivul spitalului raional Criuleni, deși avea permisiunea și confirmarea din partea administrației.

Mai exact, membrii PACE au fost anunțați că nu pot veni la spital, pe motiv că la această oră sunt așteptați cei de la PAS.

În același timp, liderul PACE a menționat că în urma acestui abuz din partea PAS și presiuni asupra administrației spitalului el sesizează CEC-ul, observatorii și misiunea Promo-LEX asupra folosirii resurselor administrative în favoarea PAS.

Amintim că Partidul Acasă Construim Europa va fi nr.1 în buletinele de vot în cadrul alegerilor parlamentare din 11 iulie.

Total
0
Shares
Total
0
Share