Alte știri

VIDEO // Cavcaliuc despre Nata Albot: „Voi doar sugeți bani din diasporă”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Nata Albot a decis să se răzbune pe Gheorghe Cavcaliuc, după ce „a sărit” de pe lista de candidați la funția de deputați a PAS-ului, fiind învinuită de liderul PACE că acum câțiva ani a fost depistată cu substanțe narcotice asupra sa, pe aeroportul Chișinău.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Așadar, de curând, pagina de Facebook a liderului PACE, Gheorghe Cavcaliuc a fost invadată de trolli. Nata Albot îl învinuiește pe Cavcaliuc de acest lucru și afirmă că acesta și-a cumpărat o fermă de trolli.

„În stilul lor, atât a lui Albot cât și a PAS-ului, au pus la cale un plan de a mă descredita, ca după asta să iasă în emisiune și să spună că Cavcaliuc are o fermă de trolli în Ucraina. Vreau să spun că eu, în comparație cu voi, care sugeți bani din diasporă, sunt printre oamenii aceștia chiar acum, în diasporă, discut cu ei despre problemele pe care le au îi susțin și îi îndemn să revină acasă”, a menționat liderul PACE în cadrul unui LIVE pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, Cavcaliuc a mai spus că se va adresa la CEC pentru a se lua atitudine în legătură cu comentariile denigratoare și mesajele care vin de la Nata Albot.

Amintim că Nata Albot sa retras de pe lista partidului PAS pentru anticipatele din 11 iulie. Aceasta după ce liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat că anterior Albor a fost prinsă pentru deținerea drogurilor.

loading...

Comments are closed.