Social

(Video) Cazul bizar al femeii cu mâinile legate, care sună la uși în toiul nopții, apoi se face nevăzută!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Poliția este în alertă și efectuează căutări, după ce imaginile de pe o cameră de supraveghere a unei locuințe au surprins o tânără ce pare să aibă mâinile legate, parțial dezbrăcată, care sună la ușă, apoi se face nevăzută, în mijlocul nopții, relatează The Telegraph.

Tânăra din Texas, SUA, pare să fi avut mâinile legate, întrucât de o încheietură încă îi mai atârnă ceea ce pare a fi o sfoară cu niște cătușe. Femeia, îmbrăcată într-un tricou deschis la culoare și lenjerie intimă, apare pe filmare ieșind după un copac și sunând la ușă, la ora 3.20 noaptea, pe data de 24 august.

Femeia ar fi sunat la ușa mai multor locuințe, dar a dispărut înainte ca aceștia să răspundă. Filmarea făcută publicului nu este suficient de clară pentru a o identifica pe tânără și se termină imediat cu fata sună la ușă. „Am o fetiță de nouă ani acasă. Mă îngrijorează ce se petrece în cartierul în care locuiesc”, a declarat una dintre proprietarele locuințelor.

Incidentul este considerat unul suspect de către poliție, care le-a cerut tuturor care au informații să îi contacteze. Oficialii spun că în zonă nu există persoane dispărute care să se potrivească descrierii femeii din imagini. Deja mai multe persoane au trimis poliție fotografia lui Brittany Burfield, o tânără dispărută pe 25 iunie 2018 în Texas, care a fost declarată moartă, deși trupul ei nu a fost găsit. Un bărbat de 37 de ani a fost pus sub acuzare pentru crimă.

loading...

Comments are closed.