Alte știri

VIDEO // Cei cu rucsacurile în spate vor da Moldova pe mâinile străinilor, atenționează Igor Dodon

Pinterest LinkedIn Tumblr

Politicienii cu rucsacurile în spate vor da Moldova pe mâinilor străinilor, iar Soros, americanii și alte forțe străine vor guverna aici în locul moldovenilor, a atenționat Igor Dodon, președintele PSRM, în cadrul emisiunii Președintele răspunde.

”Dacă vine dreapta la putere, atunci vor majora vârsta de pensionare, statul trece sub control extern – o să dirijeze aici ONG-urile, Soros, americanii și europenii, numai nu moldovenii”, a declarat liderul socialist.

”Dacă vin ăștia cu Harvardul, care umblă cu gentuțele în spate, și preiau puterea, va fi haos total. O să ne descurcăm și în această situație, am mai văzut noi diferiți – care se considerau mari și tari, dar țara este în pericol”, a atenționat președintele PSRM, lansând îndemnul consolidării partidelor de centru-stânga, pentru a proteja interesul național.

Dodon a mai subliniat că venirea dreptei la putere înseamnă destabilizare în diferite sectoare, iar din acest motiv cetățenii nu ar trebui să se grăbească cu votul pentru partidele pro-europene și pro-americane.

”Eu vă propun să nu vă grăbiți. Cetățenii Republicii Moldova sunt conștienți, înțeleg foarte bine care sunt riscurile și vor face o alegere corectă pe care noi o vom aprecia”, a spus Dodon.

loading...

Comments are closed.