Politic

VIDEO // Cetățenii i-au întors Maiei Sandu macaroanele electorale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Participanții la flashmob-ul organizat de Partidul Șor la Reședința prezidențială de la Condrița „i-au întors Maiei Sandu macaroanele electorale”, scrie INDEX.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Prin acest gest, protestatarii au încercat să sublinieze faptul că Maia Sandu nu-și îndeplinește promisiunile electorale, inclusiv de a renunța la Reședința de la Condrița pentru transformarea acesteia într-un centru de reabilitare pentru femei, victime ale violenței domestice.

„Dacă trece pandemia, poate mai putem să organizăm niște evenimente afară, pentru că e un loc frumos, acolo este un lac. Nu știu dacă putem să o dăm în arendă, nu cred că câștigăm prea mulți bani. Cred că trebuie să o păstrăm pentru evenimente la care să poată să participe și cetățenii”, a spus Maia Sandu la Radio Moldova.

Maia Sandu a promis în campania prezidențială că dacă va câștiga alegerile, va renunța la Reședința de la Condrița și va ceda clădirea Președinției unei universități sau biblioteci. Sandu a mai promis că va scoate gardul de la Președinție, imediat ce va câștiga alegerile.

loading...

Comments are closed.