Social

(video) Chișinău: Porțile de acces într-un pasaj subteran de pe str. Ștefan cel Mare au fost scoase!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul interminar al Capitalei, Silvia Radu a primit foarte multe plângeri de la cetățeni că pasajul de la intersecția stărzii Ismail cu bulevardul Ștefan cel Mare se închide pe timpul nopții.

„Impunem ordine și disciplină. Siguranța cetățenilor înainte de orice! Am dispus scoaterea porților de acces, astfel încât agentul economic care administrează, încă, pasajul, să nu mai facă ce vrea”, a scris Silvia Radu pe facebook, postând acest video:

Decizia doamnei primar a fost salutată de activiștii civici, care ani la rând au luptat cu fostul primar Dorin Chirtoacă, să scoată aceste porți care închid accesul prin pasaul subteran în timpul nopții.

„Am vreo doi ani și jumătate de când tot postez porțile închise ale trecerii subterane de la intersecția Ștefan cel Mare cu Ismail. Uite că s-a găsit o soluție fără să sufere nimeni”, a reacțioant Victor Bunescu.

sursa foto: Victor Bunescu, facebook

Până acum, noaptea porțile acestei subterane se închideau. Toți cei care trăiesc în zonă sau treceau pe aici, după 11 seara erau supuși unui risc neargumentat.

loading...

Comments are closed.