Alte știri

VIDEO // Cinci indivizi, riscă până la 4 ani de închisoare pentru furt de automobile

Pinterest LinkedIn Tumblr

Activitatea unui grup infracțional în componența a cinci indivizi originari din municipiul Chișinău, specializați în comiterea furturilor, a contracarată, transmite Telegraph.md, cu referire la Echipa.md

Suspecții s-au dovedit a fi cu vârstele cuprinse între 25 și 40 de ani, anterior judecați pentru comiterea mai multor genuri de infracțiuni. Indivizii au fost documentați pe parcursul la o lună de zile, perioadă în care au fost acumulate probe concludente în privința lor.

În cadrul investigațiilor polițiștii au stabilit că suspecții au comis cel puțin patru furturi de automobile din curțile blocurilor de locuit amplasate în sectorul Ciocana al capitalei. Aceștia identificau automobilele ce erau parcate de mai mult timp și proprietarii nu se foloseau de ele. Ulterior, suspecții cu ajutorul unui evacuator ridicau automobilele după care le realizau la stațiile de colectare a metalului.

Suma prejudiciului cauzat proprietarilor a fost estimată la circa 60.000 lei.

Pe caz a fost pornită o cauză penală în baza art.186 C.P

Suspecții au fost plasați în arest pentru 30 de zile și sunt cercetați penal pentru furt, infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32.500 lei la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de 180 la 240 de ore sau cu închisoare pe un termen de până la 4 ani.

FLASH // Alți 25 de moldoveni au pierdut lupta cu COVID-19. Bilanțul deceselor în țara noastră a depășit pragul de 2800

loading...

Comments are closed.