Alte știri

VIDEO // Cine este a doua persoană cu dublă identitate. Răspunsul lui Igor Dodon

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe lângă fostul lider democrat, Vlad Plahotniuc, a doua persoană care ar fi obținut ilegal dubla identitate în Republica Moldova este omul de afaceri Vaja Jhashi. Despre aceasta a anunțat președintele Igor Dodon în cadrul unui nou episod al emisiunii „Președintele răspunde”.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„În luna noiembrie a anului trecut, am primit informație oficială că sunt două persoane care, în opinia SIS-ului și a altor structori, au obținut a doua identitate ilegală. Am spus că unul este Plahotniuc, dar a doua persoană nu am numit-o. Astăzi pot să vă spun că a doua persoană nu este Serghei Iaralov, este Vaja Jhashi”, a precizat Dodon.

De cealaltă parte, grupul Trans-Oil, deținut de Vaja Jhashi, neagă informația.

„Surprinde faptul că informația este percepută ca veridică, deși nu a fost prezentată nici o probă în acest sens, nici o hârtie oficială, pașaport sau oricare alt document. De asemenea, surprinde poziția unor politicieni, care, prin declarațiile lor cu subînțelesuri lasă să se înțeleagă că această informație poate fi veridică, deși, în virtutea funcțiilor deținute, știu că e falsă. Declarăm cu toată responsabilitatea că această informație e mincinoasă și facem apel către presă, formatorii de opinie să dea dovadă de corectitudine și să nu se lase provocați de persoane care se vede că au interes în distribuirea informațiilor mincinoase”, se spune într-o declarație oficială.

Milionarul Vaja Jhashi este născut în Rusia și deține cetățenia americană, georgiană şi moldovenească.

Teaser – Episodul 9 "Președintele Răspunde"

Astăzi am filmat un nou episod ”Președintele Răspunde”. Am primit de la dvs. întrebări interesante, importante și provocatoare – răspunsurile le puteți urmări, tradițional, vineri dimineața, aici, pe pagina mea.

Опубликовано Igor Dodon Четверг, 6 февраля 2020 г.

loading...

Comments are closed.