Politic

VIDEO // Igor Dodon și Fundația „Din Suflet” vin cu ajutor familiilor nevoiașe din Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele RM, Igor Dodon, a vizitat azi familia Donțu din municipiul Chișinău, în care recent, s-au născut tripleți – doi băieți și o fetiță și familia monoparentală Brînza din localitatea Budești.

Familia Donțu trăiește modest, într-un apartament cu o singură odaie și doar tatăl asigură un venit, care însă este insuficient pentru a acoperi cheltuielile cotidiene.

Fundația de Binefacere „Din Suflet”, a oferit micuților scutece, mîncare pentru bebeluși, cărucioare și alte lucruri necesare pentru copii.

Natalia Brînza crește cu mult drag și dedicație patru copii minori cu vîrsta cuprinsă între unu și 14 ani. Unica sursă de venit a familiei este îndemnizația pentru îngrijirea copiilor.

Și aici, Fundația de Binefacere „Din Suflet”, a venit cu ajutor familiei respective  – produse alimentare, produse igienice, cărți, jucării și un suport financiar.

Dat fiind faptul că locuința familiei se află într-o stare avariată, președintele a promis efectuarea unei evaluări de către o echipă de specialiști pentru a vedea de ce surse financiare este nevoie pentru a construi o altă căsuță pe același teren.

„Trebuie să acordăm toată susținerea familiilor numeroase din țara noastră, iar ajutorul social oferit din partea statului să le asigure un trai decent. Voi depune și în continuare efortul necesar pentru a fi mereu alături de cei care au nevoie de sprijin.” afirmă Igor Dodon.

 

Опубликовано Dodon Igor Четверг, 6 февраля 2020 г.

Citește și: Salariile deputaților ar putea fi micșorate: Igor Dodon susține inițiativa

loading...

Comments are closed.