Social

VIDEO // Comercializau droguri pe Telegram. Doi tineri din capitală au fost reținuți de către angajații poliției

Pinterest LinkedIn Tumblr

În contextul intensificării activităților orientate spre combaterea circulaţiei ilegale a drogurilor, angajații Direcției de Poliție a mun. Chișinău, sub conducerea Procuraturii mun. Chișinău, oficiul Botanica, au reținut și plasat în arest pentru 30 de zile două persoane suspectate în comercializarea ilegală a drogurilor prin aplicația ,,Telegram”.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Tinerii au vârstele de 22 și 23 de ani și sunt locuitori ai capitalei.

Polițiștii au intrat în posesia unei informații operative, despre activitatea infracțională a tinerilor care se ocupau cu realizarea drogurilor pe teritoriul mun. Chișinău. În cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală polițiștii au reținut suspecții în flagrant în timp ce plasau drogurile în ascunzișuri. Aceștia comercializau substanțele stupefiante de tip Marijuană, Extasy, PVP și Hașiș, prin intermediul aplicației ,,Telegram”.

Pe caz a fost pornită o cauză penală pentru circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare.

Totodată, de către procurorul pe caz a fost dispusă efectuarea percheziției la domiciliul acestora, unde au fost depistate mai multe pachețele de tip zip-lok cu substanțe psihotrope.

Dacă vinovăția lor va fi demonstrată, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 7 ani.

Organele de drept în continuare întreprind măsuri speciale de investigație pentru stabilirea și identificarea altor persoane implicate în comercializarea drogurilor.

loading...

Comments are closed.