Sport

VIDEO // Conor McGregor i-a dat K.O. lui Donald „Cowboy” Cerrone în doar 40 de secunde

Pinterest LinkedIn Tumblr

McGregor a câştigat prin knockout tehnic, după un start fulgerător de partidă, în care s-a năpustit asupra adversarului său, reuşind o serie excelentă de lovituri. Lupta din Las Vegas s-a încheiat după doar 40 de secunde, irlandezul triumfând la prima dispută după 15 luni.

„Am făcut istorie în această seară, am stabilit un nou record. Sunt primul luptător din istoria UFC care îşi trece în cont knockout-uri la trei categorii diferite de greutate. Sunt foarte mândru de acest lucru. Donald deţine recordul pentru cele mai multe knockout-uri rezultate în urma loviturilor la cap, astfel că sunt foarte fericit că l-am învins chiar prin acest procedeu”, a declarat McGregor, potrivit BBC, citează gandul.info.

În urma acestei confruntări, Conor McGregor a ajuns la 22 de victorii şi patru înfrângeri în UFC. Irlandezul nu mai luptase din octombrie 2018, când pierdea contra rusului Khabib Nurmagomedov.

 

Citește și: Hulk de Moldova și-a aflat următorul adversar din UFC. Ion Cuțelaba va lupta la sfârșitul lunii februarie contra unui rus

loading...

Comments are closed.