Social

(VIDEO) Crimă în Telenești, și-a lovit vecinul cu toporul în cap

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un conflict între doi vecini s-a sfârșit groaznic, în timpul ultimei certe dintre cei doi, un vecin s-a ales cu un topor în cap.

Incidentul a avut loc în satul Codru din raionul Telenești. După spusele victimei, un bărbat în vârstă de 47 de ani, vecinul său i-a propus să bea împreună câte un pahar de vin. Acesta a refuzat și a aruncat paharul. Refuzul l-a enervat la culme pe cel cu propunerea și s-a gândit că cea mai eficientă metodă de pedeapsă ar fi o bătaie.

Soția victimei la momentul incidentului nu era acasă. Și-a găsit soțul abia a doua zi, într-o baltă de sânge și plin de vânătăi. Vecinul l-a lovit cu toporul și l-a lăsat să zacă în acea baltă de sânge. A doua zi victima a fost adusă la spitalul raional din Telenești. Starea acestuia la momentul de față este satisfăcătoare.

Aceste familii se află într-un conflict de mult timp. Din cauza stării de ebritate, de data aceasta situația a ieșit de sub control și conflictul a ajuns la apogeu. A fost deschis un dosar penal la adresa atacatorului. Acesta riscă o amendă în valoare de 1500 de lei.

loading...

Comments are closed.