Alte știri

VIDEO // Cum arată inima unui decedat de COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un medic de la Universitatea Washington, din Seatle a efectuat o autopsie asupra unui pacient decedat din cauza noului coronavirus, precizează AP.

Medicul Desiree Marshall a examinat inima unui pacient mort de noul coronavirus şi a ajuns la concluzia că virusul a afectat inima.

„Inima este puţin mărită. Am observat marginile generale ale acesteia ca fiind dilatate. Forma normală lipseşte un pic pentru că am luat probe de ţesut proaspăt pentru studiile noastre.”, a spus Dr. Desiree Marshall.

De asemenea, medicul este de părere că rolul autopsiilor este unul esenţial în a descoperi secretele infecţiei cu noul coronavirus şi acestea pot fi de mare folos comunităţilor ştiinţifice.

„Auzeam şi vedeam că persoanele predispuse sunt cele mai în vârstă, şi cele care aveau probleme cardiace. Dar, de asemenea, am văzut că pacienţii care sunt mai tineri, poate de vârstă mijlocie, pot să nu aibă aceste comorbidităţi, care includ bolile cardiace.”, a spus aceasta.

„Autopsiile ne ajută foarte mult să descoperim noi informaţii despre virus. Rezultatele acestor autopsii pot fi răspândite comunităţilor ştiinţifice”, a încheiat medicul.
Medicul Desiree Marshall a examinat inima unui pacient mort de noul coronavirus şi a ajuns la concluzia că virusul a afectat inima.

Vezi video  aici

Citește și: Trei români care mergeau în Grecia au ajuns la spital în Bulgaria după ce șoferul n-a văzut că se termină autostrada

loading...

Comments are closed.