Social

(Video) David Davitean, vioi şi fără semne de fracturi, cum afirmă mama sa

Pinterest LinkedIn Tumblr

David Davitean, fiul soacrei killerului Vitalie Proca, Venera Gasparean, se poate mişca singur, nimic nu indică faptul că ar fi suferit fracturi grave, aşa cum afirmă mama sa. Acest lucru poate fi văzut din imaginile surprinse de un martor ocular la Judecătoria Chişinău cu sediul în sectorul Centru, unde bărbatul a fost adus ieri.

Din acest filmuleţ se vede că Davitean merge singur, fără să fie susţinut de poliţişti şi are mişcări sigure, iar pe mâni nu se văd atele sau bandaj. La fel, nu se observă vânătăi pe faţă şi nici că ar avea nasul fracturat.

Amintim că Venera Gasparean, a făcut mare scandal că fiul său ar fi fost bătut crunt în penitenciar, că ar suferi de dureri insuportabile, provocate de fracturi. Potrivit ei, Davitean ar fi fost bătut cu diverse obiecte, în special în regiunea capului şi are faţa plină de vânătăi şi nasul fracturat. Iar pentru că bărbatul ar fi încercat  să se apere cu mâinile, acestea au fost, la fel, fracturate.

David Davitean a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru tâlhărie. Procurorii mai cred că el a fost complice al killerului Vitalie Proca, plătit de Renato Usatîi ca să îl asasineze pe bancherul Gherman Gorbunţov. Proca a dat greş, iar ulterior a fost reţinut şi condamnat în România pentru un alt atentat eşuat.

loading...

Comments are closed.