(video) De Ziua Internațională a Familiei, Maia Sandu a făcut un live pe facebook alături de alte două femei!

maia sandu sot, maia sandu familie, maia sandu lesbiana

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu a apărut astăzi cu două colege de partid într-un live pe Facebook, pentru a felicita toată lumea cu ocazia Zilei Familiei. Cele trei au venit cu un mesaj de felicitare către moldoveni și unul de încurajare către victimele violenței în familie.

Maia Sandu a apărut în cadru alături de Doina Gherman, care a fost aleasă deputat pe listele blocului ACUM și face parte din fracțiunea PAS din Parlament și o altă femeie, care a fost prezentată ca Viorica, membră a organizației de femei PAS.

Lidera PAS a îndemnat oamenii să se bucure că au posibilitatea să se vadă cu membrii familiei, dar totodată a spus cu regret că există multe familii, a căror membri sunt peste hotare și din acest motiv, o zi internațională a familiei este umbrită de distanța cu care se confruntă acestea.

Una din principalele probleme pe care le consideră Sandu este cea a violenței în familie. Aceasta îndeamnă la crearea unui mecanism care să asigure securitatea copiilor și a femeilor față de violența familiară, mai ales a femeilor, pentru că ele sunt cele mai afectate de acest lucru.

Total
0
Shares
Total
0
Share