Alte știri

VIDEO // Deputat democrat, despre traseismul lui Gațcan: „Nu a rezistat tentației și ofertelor grase”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul democrat Nicolae Ciubuc spune cu referire la plecarea deputatului Gațcan din PRSM că asistăm la „același scenariu de crearea a premiselor de instaurare a haosului în R. Moldova”, transmite Telegraph.md, cu referire la TV8.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Totuși, acesta spune că este un pic șocant după ce practic toți deputații au votat în Parlament declarația de condamnare a traseismului politic.

„Este un gest pe alocuri inexplicabil, în același timp explicabil. Au menționat și colegii anterior și noi, că toate plecările nu au la bază nici pe departe interese sau viziuni politice, au la bază corupere politică, oferirea de oferte și sume impunătoare, care într-un fel vedem verigi slabe care au fost la PDM, iată vedem și la PSRM, că nu fac față, cedează și pleacă din fracțiune”, a declarat Ciubuc.

Acesta a mai menționat că e regretabil că astfel se trădează alegătorii, menționând că și el și Gațcan au ajuns în Parlament în baza alegerii pe circumscripție.

„Vedem că practic la 2/3 luni de la alegerea acestui deputat în Parlament, vedem că nu a rezistat tentației și ofertelor grase care i-au fost oferite bănuiesc”, a mai spus Ciubuc.

Citește și: Deputat socialist: „Declarăm război trădătorilor și deputaților corupți din Parlament!”

loading...

Comments are closed.