Alte știri

VIDEO // Deputat: Maia Sandu a lăsat medicii și angajații din sănătate fără majorarea salarială

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul socialist, Vladimir Odnostalco a specificat într-un briefing de presă mai multe din realizările PSRM, în cei doi ani de activitatea parlamentară, menționând în același timp proiectele care au fost stopate de președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, transmite Telegraph.md

În contextul Zilei Internaționale a Medicului, Odnostalco a vorbit despre majorările salariale efectuate la inițiativa PSRM de până acum și acele încă 40% de majorare care au fost stopate de Maia Sandu, prin nepromulgarea legii respective.

Socialistul spune că astfel de opreliști, ca și în cazul plății de compensare a energiei electrice, nu sunt altceva decât dovada clară că șeful statului nu este de partea cetățenilor și nu apără interesele poporului, ci a monopoliștilor.

„Ceea ce face astăzi Maia Sandu anulând aceste legi, aceste 40% pentru medici, nu sunt banii ei, nu sun banii noștri, ăștia sunt banii statului pe care acești oameni trebuie să-i primească. Faptul că dânsa a anulat plata de compensație pentru energia electrică, cei 428 de lei, ăștia tot nu sunt banii ei, ăștia sunt banii statului, iar dânsa apăra monopolistul, agentul economic și alte lucruri reprezintă hârtia de turnesol, exemplul că acest om și echipa care stă în spatele lui sunt conduși, este hârtia de turnesol a conducerii din extern. Tot ce am făcut noi în acești doi ani se poate distruge, dacă la putere ajung acești domni, care nu au absolut nici o legătură cu etnia moldovenească, cu tradițiile noastre, cu obiceiurile noastre.” a declarat Vladimir Odnostalco, în cadrul unui briefing de presă.

Citește și: Vladimir Odnostalco: „Deși în plină criză, PSRM a identificat mijloace pentru majorarea salariilor lucrătorilor medicali”

loading...

Comments are closed.