Politic

VIDEO // Detalii despre cum Andrei Năstase intra în magazine, lua costume și nu achita bani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, pe când ocupa funcția de Ministru al Afacerilor Interne, ar fi intrat într-un magazin din capitală, însoțit de un actual consilier municipal, și a luat un costum pentru care nu achita, informație confirmată și de liderul „Partidului Nostru”, Renat Usatîi.

Bloggerul Eugen Luchianiuc, cel care a divulgat pentru prima dată, informația despre tupeul de ministru al lui Andrei Năstase, care intra în magazine de unde-și lua costume fără să le achite reproșându-le angajaților: „Da voi ce, nu știți cine sunt eu?”, a venit cu noi detalii despre acest caz.

Citește și: Declarație: „Când era ministru, Andrei Năstase intra în magazine, lua haine și nu achita”

Totul s-ar fi întâmplat în magazinul Nobil, care se află nu departe de Hotelul Național, în drum spre Unic:

În momentul când s-ar fi întâmplat aceasta, Andrei Năstase ar fi fost însoțit de către Aliona Mandati, actuală consilieră în Consiliul Municipal Chișinău.

După ce presa a divulgat acest caz, Andrei Năstase ar fi mers la proprietarul magazinului și i-ar fi oferit 5000 de euro pentru a aplana situația.

Între timp, și Renato Usatîi, a confirmat că asemenea caz a existat și că ar fi văzut chiar și înregistrările când Andrei Năstase în mod abuziv își ia un costum de la magazinul de haine bărbătești din capitală și nu achită cumpărătura.

Primarul municipiului Bălți, susține că acest video este utilizat acum de către socialiști pentru a-l șantaja pe liderul Blocului ACUM, Andrei Năstase.

 

loading...

Comments are closed.