Declarație: “Când era ministru, Andrei Năstase intra în magazine, lua haine și nu achita”

Andrei Năstase, Platforma DA, PPDA, Năstase magazine, Năstase MAI, Andrei Năstase scheme de coruptie, magazine VIZITA, VIZITA, Eugen Luchianiuc, ACUM, blocul ACUM, Nastase ministru

Eugen Luchianiuc a scris pe blogul său că ar exista imagini video compromițătoare cu Andrei Năstase. Bloggerul a scris că Andrei Năstase, pe timpul când se afla în fruntea MAI, intra în magazine, lua haine, dar nu achita.

“Al doilea video e mai fain. Și mai amuzant. Și mai trist totodată. Și este de fapt o serie de înregistrări video de pe camerele de securitate a cel puțin două magazine. Acolo exMinistrul, în timp ce era angajatul statutului la MAI, a intrat să-și ia câteva haine. Anume să-și ia pentru că, după ce a ales atent ținutele, s-a îndreptat spre ieșire. La întrebarea consultanților dacă are de gând să achite el le reproșa cu fraza tipic moldovenească: „Da voi ce, nu știți cine sunt eu?”, a scris Luchianiuc.

Potrivit unor surse, ar fi vorba de rețeaua de magazine “Vizita”.

Și președintele țării, Igor Dodon, l-a acuzat pe Năstase că în perioada când era ministru al Afacerilor de Interne a preluat mai multe scheme de corupție și că ar exista în acest sens și mai multe probe video.

Năstase a declarat că-l va acționa în judecată pe Dodon, dar și pe restul care vor scrie lucruri negative despre el.

Citește și: Declarație: „Năstase a luat 200 000 EURO de la un angajat al Serviciului Vamal. Există video”

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share