Alte știri

(video) Dezmăț total lângă sediul MAI. Printre mașinile parcate neregulamentar e și una de Poliție

Pinterest LinkedIn Tumblr

Strada Armenească din Chișinău a devenit impracticabilă odată cu schimbarea conducerii la MAI. Se pare că pe noul ministru, Andrei Năstase, nu-l deranjează că sute de mașini stau parcate neregulamentar chiar lângă sediul instituției pe care o ocupă.

Un cititor fidel al site-ului nostru de știri, www.telegraph.md, ne-a expediat astăzi un video prin care se vede că din cele trei benzi de circulație, două sunt ocupate de mașinile parcate neregulamentar. Culmea este că printre cei care încalcă regulile de circulație a fost și un echipaj al Poliției. Mașina Poliției de Patrulare cu numărul 9710 a plecat imediat însă de la fața locului când echipajul a observat că este filmat. Mai mult, din video se aude cum un șofer îi claxonează pe Polițiști în semn de protest.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Nu-i pasă de regulile de circulație rutieră nici ministrului Andrei Năstase, care a fost surprins de zeci de ori cum traversează străzile neregulamentar, creând situații de accident.

Dacă ai fost și tu martorul unei situații similare, trimite imaginile foto sau video pe adresa noastră de e-mail telegraph.moldova@gmail.com, sau scrie-ne direct pe pagina noastră de facebook, Telegraph Moldova.

loading...

Comments are closed.