Alte știri

VIDEO // Deznodământul surprinzător al luptei dintre un piton, un bursuc şi doi şacali

Pinterest LinkedIn Tumblr

Turista Roselyne Kerjosse, de 60 de ani, s-a aflat la locul potrivit în momentul potrivit luna trecută, când a fost martora unor scene incredibile în timpul unui safari în Parcul Naţional Chobe din Botswana, scrie Digi24.ro

Filmarea surprinde de aproape confruntarea dintre un piton uriaş, un viezure melivor şi doi şacali înverşunaţi. Deşi majoritatea ar tinde să îi considere pe şacali câştigători, rezultatul luptei este mai degrabă surprinzător, relatează People.

Primele secvenţe arată cum pitonul se pregăteşte să înghită viezurele în jurul căruia se încolăcise. Micul mamifer a scăpat cu viaţă după ce doi şacali au intervenit în fugă şi au atacat şarpele uriaş.

Eliberat, viezurele nu s-a făcut nevăzut, ci a început să îi şicaneze pe şacalii care îşi disputau prada. Ignorând cu desăvârşire pericolele, bursucul s-a aruncat în luptă, dezvelindu-şi dinţii.

Spre uimirea turiştilor care au privit întreaga scenă, viezurele a reuşit să îşi intimideze adversarii, care au renunţat la piton în favoarea victimei iniţiale. Acesta a dispărut în tufişuri să se hrănească, trăgând după el trupul şarpelui ucis de şacali.

 

loading...

Comments are closed.