Politică

VIDEO // Dezvăluiri inedite: Care sunt probele „de fier” ce demonstrează implicarea lui Plahotniuc în furtul miliardului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ex-deputatul și omul de afaceri Veaceslav Platon a vorbit în premieră despre dovezile ce demonstrează complictatea ex-liderului democrat Vlad Plahotniuc, în dosarul furtului miliardului, transmite Telegraph.md

Dezvăluirile au fost făcute în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari din 25 mai 2020.

Astfel, Platon afirmă că dânsul, cu echipa sa au prezentat probe solide Procuraturii în ceea ce ține de complicitatea lui Vlad Plahotniuc și Ilan Șor, în dosarul furtului miliardului.

„Noi am demonstrat procuraturii că compania Zenith aparține lui Plahotniuc și Șor. Toate resursele financiare care au fost primite prin compania Zenith, prin Viktoriabank, furtul din BEM prin intermediul Viktoriabank, toate au mers în folosul lor. Este vorba despre beneficiile finale ale cumpărătorului, imobile cumpărate etc. S-a dovedit complet că compania Inside aparține lui Vlad Plahotniuc, astea sunt acțiunile Viktoriabank de 40%…”

Totodată, Platon a explicat de ce la ora actuală ex-liderului democrat i s-a adus învinuiri pe doar 130 de milioane furate din suma totală.

„Orice anchetă se face pe episoade. Se ia un episod, se duce până la capăt, apoi se ia alt episod. Dacă se ia toată schema în amploare, atunci nu se reușește să se demonstreze nimic.”,  a declarat Platon.

Citește și: Veaceslav Platon: Plahotniuc a vrut să-l dea jos pe Stoianoglo, acum cumpără deputați, să se protejeze

loading...

Comments are closed.