(Video) Diaspora apreciază schimbările pozitive care s-au produs în ultima perioadă în Moldova

pdm, Diaspora apreciază schimbările pozitive care s-au produs în ultima perioadă în Moldova, partidul democrat din moldova, vlad plahotniuc guvernul filip andrian candu, moldovenii din italia, moldovenii din rusia, moldovenii din sua

Diaspora apreciază schimbările pozitive care s-au produs în ultima perioadă în Moldova. Conaționalii noştri au trimis mesaje video de susţinere pentru Adunarea Naţională a PDM. Acestea au fost difuzate chiar în timpul evenimentului din centrul Capitalei.

“Sunt mândru că sunt moldovean aici, la Londra. Trebuie împreună să căutăm capacităţi şi modul în care putem să ne întoarcem acasă. Sunt născută în Moldova, locuiesc în Padova de 14 ani. Mă bucur de toate schimbările care au loc în ultimul timp în ţara. Sper că Republica Moldova să ajungă cât mai repede în rândul ţărilor libere şi occidentale. Chiar dacă sunt departe, ştiu că lucruri frumoase se întâmplă în ţara. Te felicit cu realizările noi şi sper să continui drumul spre Europa” – a spus Adrian Dulgher din Mare Britanie.

“Sunt Marian Zagorean, sunt din Republica Moldova. La moment fac parte din diasporă, muncesc și trăiesc în Dubai. Susțin cursul Republicii Moldova – vectorul european. Multu succes!” – a declarat tânărul din Emiratele Arabe.

“Sunt născută în Moldova și locuiesc în Padova de 14 ani. Mă bucur de toate schimbările care au loc în ultimul timp în țară. Sper ca Republica Moldova să ajungă cât mai curând în rîndul țărilor libere și occidentale” – a spus Cristina Rusu din Italia.

Vedeți mai jos ce au declarat și alți moldoveni stabiliți în prezent peste hotarele țării.

Total
0
Shares
Total
0
Share