VIDEO // Doi minori au fost reținuți de poliția din capitală pentru furt de biciclete

 

Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, au identificat şi reţinut pe urme fierbinți doi indivizi, bănuiţi de comiterea a două furturi.

Aceştia s-au dovedit a fi originari din mun. Chişinău și Strășeni, cu vârstele de 15 ani şi 16 ani, anterior fiind documentaţi de poliţişti, pentru fapte similare.

Conform informaţiilor acumulate de polițiști în cadrul investigațiilor, bănuiții au sustras două biciclete din scara unui bloc de locuit amplasat pe str. Mesager, deteriorând lacătul de protecție.

În cadrul audierilor suspecții și-au recunoscut vinovăția. Iar o bicicletă indivizii au reușit să o vândă la un preț simbolic obținând un profit, iar cea de-a doua fiind depistată asupra lor și urmează a fi returnată proprietarului. Prețul real a bicicletelor fiind de la 3 500 lei la 4 000 lei. Polițiștii în continuare întreprind toate măsurile în depistarea bicicletei sustrase.

Suspecții sunt cercetați în stare de libertate pentru furt, care conform legislație prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 000 lei la 67 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Citește și: Polița de asigurare medicală ar putea să nu mai fie obligatorie înainte de îmbarcare în avion: Care va fi noua procedură

Total
0
Shares
Total
0
Share