Social

VIDEO // Doi tineri din capitală au fost reținuți după ce au jefuit și bătut un bărbat în plină stradă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi tineri din capitală, cu vârstele de 19 și 25 de ani, au fost reținuți de polițiști pentru că l-au bătut pe un bărbat, iar ulterior i-au furat geanta. Jaful s-a produs ieri pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al capitalei.

Polițiștii au fost alertați în noaptea de 31 martie. Un bărbat a spus oamenilor legii că a fost agresat și jefuit pe bulevardul Dacia.

Victima a spus că a comunicat că doi indivizi l-au lovit în față și în mod deschis au furat geanta în care se aflau mai multe bunuri. Ulterior, ei au fugit într-o direcție necunoscută.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, indivizii au fost reținuți. Prejudiciul cauzat victimei constituie 550 de lei, informează poliția capitalei.

Suspecții au fost escortați la inspectorat unde și-au recunoscut vinovăția. Indivizii s-au dovedit a fi judecați pentru jaf, huliganism și circulația ilegală a drogurilor.

Tinerii au fost reținuți pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție din Chișinău și sunt cercetați penal pentru jaf. Aceștia riscă de la cinci până la șapte ani de pușcărie.

loading...

Comments are closed.