Social

(video) Dorin Chirtoacă neagă faptul că Scara Cascadelor se năruie: „În țara asta orice-ai face ești criticat”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul primar al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă a venit cu o reacție la materialele din presă, publicate inclusiv pe site-ul nostru în care se arată că scara cascadelor din parcul Valea Morilor s-ar nărui. Accentul fiind pus pe unul din pilonii care suferă din cauza eroziunii.

Chirtoacă a filmat Scara Cascadelor de jos în sus și a arătat că de fapt, ceea ce s-a scris în presă este o panică zadarnică, edificiul de fapt este în stare bună și nu prea este urmă de năruire sau altceva. Fostul primar spune că acest comportament al presei și al societății în întregime de fapt demoralizează pe cei care vor să contruiască ceva util. Acesta spune că în Moldova, orice-ai face ești criticat, culmea că cei care critică cel mai mult sunt persoanele care au făcut cel mai puține lucruri bune sau nu au făcut nimic bun.

Dorin Chirtoacă spune că se mândrește foarte mult cu această realizare a sa, spunând că este unul din cele mai frumoase monumente din capitală, nu în zadar mirii de multe ori aleg să facă poze anume la Scara Cascadelor.

În ceea ce privește pilonul care a devenit vedetă în presă, Dorin Chirtoacă recunoaște că acesta este într-o stare mai proastă, dar totuși este vorba de unul din opt piloni, nu este nicidecum vorba despre întreaga scară a cascadelor.

loading...

Comments are closed.