(video) Dorin Chirtoacă promotorul alcoolului: “În Germania votca e mai scumpă, în schimb berea e mai ieftină!”

 

Președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, promovează alcoolul chiar pe pagina sa oficială de Facebook. Fiind în Germania, fostul edil al capitalei a intrat într-un supermarket pentru a compara prețurile la bere și votcă cu cele din supermarketurile din Chișinău. Concluzia lui Chirtoacă fiind că berea e mai ieftină în Germania, în schimb votca “Русский Стандарт” e mai ieftină în Republica Moldova.

“Evident că Europa înseamnă enorm mai mult, decât produse alimentare. De ani de zile lămurim aceasta, dar dacă moldovenii nu pricep “materii înalte”, încercăm să explicam și în acest mod – prin coșul de cumpărături din Kaufland.”, a scris Chirtoacă pe facebook.

Din video-ul postat de Chirtoacă vedem că politicianul cunoaște cu exactitate prețurile la diferite produse alcoolice. Președintele PL-ului a făcut rapid legătura dintre prețurile la alcool cu politica și chiar geopolitica.

“Prin urmare, cei care își vor bate joc sau vor respinge calea europeana și românească a RM, ei pot spune orice, pot umbla cu steaguri roșii în continuare, dar realitatea arată altfel și ei vor trebui să recunoască următorul adevăr amar – că ei vor să trăiască mai departe în haos și sărăcie, mulțumindu-se cu propaganda, fățărnicie și hrănindu-se din acestea.”, se mai spune în mesajul politicianului.

Nu este prima dată când Dorin Chirtoacă se află în compania alcoolului. Pe data de 24 septembrie 2018, Dorin Chirtoacă a fost surprins de un internaut într-un market cumpărând o bere Chișinău de 2,5 litri.

Dorin Chirtoacă, bere chișinău, market Chișinău, PL

Iar în anul 2016, Dorin Chirtoacă a fost filmat în stare de ebrietate, cum bea bere, dar și tărie, într-un garaj al Primăriei Chișinău. În cele cinci filmulețe încărcate pe internet, Dorin Chirtoacă a fost filmat în ipostaze în care nu și-ar fi dorit să apară. Tot în 2016, bloggerul Eugen Luchianiuc scria că Anișoara Loghin s-a despărțit de Chirtoacă din cauza consumului exagerat și frecvent de băuturi alcoolice, de la care Chirtoacă s-ar abţine din ce în ce mai greu.

Total
0
Shares
Total
0
Share