Politic

(video) Emisiunea de la TVR Moldova după care Țîcu l-a LOVIT pe Chirtoacă. Deputatul a recunoscut totul!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Preşedintele Partidului Liberal şi fostul primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă, susţine că a fost lovit de către Octavian Ţîcu după o emisiune în care au participat ambii în seara de 3 noiembrie, la TVR Moldova. Deputatul Octavian Tîcu neagă că l-ar fi lovit în spate pe fostul primar.

Liderul PL a scris despre faptul că Ţîcu l-ar fi agresat după emisiune. Fostul primar susţine că după un schimb de replici, Octavian Ţîcu l-ar fi lovit din spate cu pumnul sau cu piciorul. De asemenea, liderul liberalilor spune că, Ţîcu l-ar fi insultat, adresându-i cuvinte necenzurate.

Anunţul a fost făcut de către Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Octavian Țîcu a confirmat acuzațiile aduse de liberalul Chirtoacă la adresa sa. „I-am dat un picior în fund să se trezească
Deputatul Octavian Ţîcu totuși susține că nu ar fi sărit la bătaie la liderul PL, Dorin Chirtoacă, ci doar l-ar fi împins pe Dorin Chirtoacă.
Eu cred că traim într-o societate în care oamenii pot face diferența intre Țîcu și Chirtoacă. M-am lansat în politică să fac politica, nu circ. L-am împins sa nu-mi stea în cale”, a comentat Octavian Țîcu.

Emisiunea integrală:

 

loading...

Comments are closed.