(video) Explicația halucinantă a ministrului de Finanțe în privința anulării tichetelor de masă: “Aceste tichete făceau să crească salariile”

,PDM, Candu, Ministrul Finantelor, Maia Sandu, ACUM, PSRM, tichete de masa, tichetele de masa au fost anulate, iata de ce au fost anulate tichetele de masa, reforme

Ministrul finanţelor, Natalia Gavriliţa, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că Guvernul Sandu va anula în curând tichetele de masă. Ministrul a declarat că aceste tichete doar creșteau veniturile angajaților.

“Felul în care au fost planificare aceste tichete de masă nu sunt orientate spre cetățean. Aceste tichete de masă vin de fapt să crească salariul sau veniturile angajatului fără ca să fie plătite impozite.”, a declarat Gavriliţa.

În prezent, valoarea unui tichet de masă este de 45 de lei, iar suma maximă care poate fi transferată lunar pe cardul angajatului este de 990 de lei. Banii stau în cont timp de șase luni de la data transferului, iar angajatul poate să cumpere orice fel de produse alimentare, inclusiv mâncare gătită.

Proiectul privind tichetele de masă a fost iniţiat de preşedintele Parlamentului, Andrian Candu.

Total
0
Shares
Total
0
Share