Alte știri

(video) Fotbal. Zimbru Chișinău a anunțat obiectivul pentru sezonul curent

Pinterest LinkedIn Tumblr

Managerul clubului de fotbal Zimbru Chișinău, Marius Codescu, a făcut public astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, obiectivul pentru sezonul din anul curent.

”Ne-am pregătit așa cum trebuie, focusat, de noul sezon. Obiectivul nostru este să producem fotbal de calitate, să aducem spectatorii în tribune. Lotul este echilibrat, cu dubluri pe toate posturile. Am elaborat o strategie pentru fiecare meci în care ne dorim să obținem puncte. Un drept la o participare în cupele europene este, de asemenea, un scop ce ni l-am propus”, a declarat oficialul.

Antrenorul echipei, Vladimir Aga, a subliniat că așteaptă cu nerăbdare prima etapă. ”Vine multașteptata primă etapă. Sunt convins că am făcut o pregătire bună. Rămâne să vedem”, a spus tehnicianul.

Jucătorii Ion Jardan, Anatol Prepeliță au notat, de asemenea, că așteaptă cu nerăbdare startul campionatului. ”Începe frumoasa perioadă, campionatul. Ne dorim un start bun”, a spus Ion Jardan. ”Am muncit mult. Să vedem care vor fi rezultatele”, a opinat Anatol Prepeliță.

loading...

Comments are closed.