(video) Fundația lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” la 8 ani de activitate: 427 709 de oameni ajutați

alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,fundatia edelweis, plahotniuc caritate, vlad plahotniuc ajutoare, edelweis caritate, o noua viata proiect, proietcte plahotniuc, spitalul mamei si copilului, institutul mamei si copilului

Fundația lui Vlad Plahotniuc Edelweiss activează în Republica de 8 ani de zile. În acest scop, pentru arăta un mic bilanț al faptelor bune realizate de către fundația de caritate, pe pagina lor de Facebook a fost postat un clip video care recapitulează cei 8 ani de activitate.

În timpul activității sale Edelweiss a reușit să facă mai mulți oameni fericiți, copii și bunei îngrijiți. Pe lângă ajutorul oferit persoanelor social vulnerabile și persoanelor cu necesități, Fundația lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” a oferit suport și mai multor talente tinere și nu numai din țara noastră. Printre aceștia sunt campioni sprijiniți, elevi și studenți care au primit posibilitatea să se dezvolte.

An de an se încearcă să se aducă bucurii în toate familiile din țară, zâmbetul jocului pe fețele copiilor din Moldova și fericirea unor vieți salvate pentru cei salvați. Fundația Edelweiss mereu a susținut sârguința pentru învățătură și a răsplătit excelența în diferite domenii ca muzică, sport, tehnologii. Prin diferite proiecte s-a reușit protejarea și îmbunătățirea stării de sănătate a mai multor copii mici și bătrâni.  Fundația lui Vlad Plahotniuc nu a uitat în acești ani nici de nou-născuți. Prin intermediul programului “O nouă viață”, mii de tinere familii au fost ajutate.

Timp de 8 ani, Fundație Edelweiss a ajutat 427 709 de oameni din Republica Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share