(Video) Gândaci filmați cum mișună prin saloanele de la Institutul Mamei și Copilului. Pacienții sunt îngroziți

Medicii de la Institutul Mamei şi Copilului acuzați că au scos un bebeluș cu vacuum, lucru care i-a afectat creierul, malpraxis, medicii din moldova, Familia Andrei și Cristina Gortomolei din satul Cioburciu, raionul Ștefan Vodă,

În urma apariției unor imagini șocante în care apar gândaci, echipamente ruginite și geamuri cât pe ce să cadă, spitalul a venit cu un comentariu la cele publicate de o pacientă.

După ce o mămică a prezentat imagini cu condițiile din una dintre sălile în care sunt internați bolnavii, reprezentanții Institutului Mamei și Copilului din Chișinău recunosc că nu au cele mai bune condiții și că mai au de lucrat la acest capitol, transmite Știri.md.
 
„În ultimii ani, în cadrul IMSP Institutul Mamei și Copilului s-au făcut investiții importante de infrastructură și amenajare a secțiilor. Ne-am fi dorit să reușim acest lucru în toata instituția, însă proiectele de amenajare se fac treptat și recunoaștem că mai avem de lucru la acest capitol.
 
Referitor la insectele depistate în secție: la IMSP Institutul Mamei și Copilului procedurile de dezinsecție nu se fac doar conform planului calendaristic. Pe parcursul anului sunt asigurate proceduri speciale ori de câte ori apar focare.
Or, ele apar inclusiv datorită pacienților, care aduc aceste insecte de acasă. Aici putem vorbi nu doar despre gândacii de bucătărie, dar și despre păduchi, care necesită prelucrări pentru a evita pediculoza.
 
IMSP Institutul Mamei și Copilului respectă toate procedurile de curățenie și sterilitate, indiferent de starea mobilierului, aparatajului și textilelor pe care le are în dotare. Sănătatea copiilor a fost și rămâne prioritatea Institutului”, este scris într-un comunicat.
Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share