Social

(Video) Gheorghe Cavcaliuc felicită toți polițiștii din Moldova cu ocazia zilei profesionale!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi Poliția Națională împlinește 28 de ani. Cu această ocazie, șeful adjunct al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, a venit cu un mesaj de felicitare către toți colegii de breaslă, care 24 din 24 de ore veghează la asigurarea ordinii publice în Republica Moldova.

„Stimați prieteni, colegi și veterani ai poliției, îmi face deosebită plăcere să vă felicit cu Ziua profesională, deoarece Dvs. sunteţi cei care contribuie la crearea unei imagini pozitive a ţării noastre. Munca pe care o depuneţi solicită calităţi deosebite, devotament, bărbăţie, curaj, perseverenţă, profesionalism şi responsabilitate – calităţi de care daţi dovadă zi de zi, îndeplinindu-vă cu cinste sarcinile încredinţate.

Fiecărui coleg din cadrul Poliției Republicii Moldova, cu onoare și deosebit respect, adresez acum, alese aprecieri și felicitări pentru efortul continuu și plin de profesionalism, depus de voi toți pentru asigurarea și garantarea unui climat de siguranță, urându-vă răbdare, curaj și mult succes. La mulți ani Poliția Națională, la mulți ani dragii mei colegi”, a spus Gheorghe Cavcaliuc.

Felicitarea video postată pe Facebook o vedeți mai jos.

loading...

Comments are closed.