VIDEO // Guvernarea PAS a luat măsuri extreme și a creat înregistrări false, este reacția lui Alexei Lungu, președintele Partidului ȘANSĂ, la cele publicate de către Poliție și procurori

Cele publicate în ultimele zile pe canalele de pe Facebook ale Poliției și Procuraturilor sunt înregistrări montate și reprezintă o parte a măsurilor extreme împotriva Partidului ȘANSĂ, susține liderul acestei formațiuni.

“Guvernarea Sandu-PAS recurge la măsuri extreme. Acum, partidului “Șansă” i se atribuie o conversație telefonică dubioasă și alte înregistrări audio și video”, susține Alexei Lungu, președintele Partidului Șansă, după ce organele de forță au publicat câteva înregistrări despre presupusa corupere a alegătorilor și finanțarea neconformă a partidelor.

“Nu avem niciun dubiu că este vorba de o farsă a partidului de guvernământ. Nu este altceva decât o înscenare și un fals rușinos. Având un eșec în campanie, guvernarea se agață de ultimul fir de ață și încearcă să denigreze pe toată lumea, pentru a ieși cu fața curată. Nu le va reuși. Poporul Moldovei nu se va lăsa dus de nas. Să nu spere”, a mai declarat liderul ȘANSĂ.

“Organele de drept au constatat un fenomen amplu privind finanțarea ilegală a campaniei electorale, coruperea alegătorilor și falsificarea semnăturilor în lista de susținere a candidaților independenți, care de fapt erau susținuți de Partidul „Șansa”. În urma investigațiilor, s-a stabilit că majoritatea tranzacțiilor provin din afara țării și anume – Federația Rusă, și sunt gestionate de o grupare criminală în interesul unei formațiuni politice – Partidul ȘANSĂ”, a declarat Viorel Cernăuțeanu, șeful Poliției, într-o conferință de presă.

“Dragi prieteni! Știți cu toții cum regimul Maiei Sandu a intimidat și speriat ieri candidații Partidului “Șansă”. A avut loc o nouă rundă de percheziții și hărțuiri – nimeni nu mai este surprins și nimeni nu se mai teme de el.

O confirmare în plus în acest sens sunt marșurile de protest de amploare “Pentru alegeri corecte!”, care au avut loc astăzi pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Mii de oameni au ieșit în stradă pentru a spune un “Nu” hotărât acțiunilor abuzive ale puterii. Nimeni nu vrea ca alegerile să fie din nou furate. Suntem cu toții ferm împotriva “scoaterii din tren” în ultimul moment a candidaților opoziției.

Vom continua să luptăm, pentru că adevărul este de partea noastră! Toată Moldova este de partea noastră!”, a declarat și Ilan Șor, liderul echipei Partidului Șor.

Total
0
Shares
Total
0
Share