Alte știri

(Video) Hollywood: Cum reacționează Lady Gaga la zvonurile că s-ar afla într-o relație cu Bradley Cooper

Pinterest LinkedIn Tumblr

O imagine în care cântăreața Lady Gaga este văzută ieșind din casa actorului Bradley Cooper și a Irinei Shayk, împreună cu acesta, a devenit virală zilele acestea, alimentând zvonurile privind o relație între cei doi. În plus, imaginea a fost surprinsă în perioada în care Bradley era încă în relație cu Irina. Ulterior, Lady Gaga a fost pozată și mergând acasă la actor, când Irina nu era în oraș.

Iar pe fondul anunțului despărțirii lui Bradley Cooper de Irina Shayk, după patru ani de relație și un copil împreună, aceasta nu a făcut decât să aprindă și mai mult scandalul.
 
Recent, în timpul unui concert susținut în Las Vegas, Lady Gaga s-a văzut nevoită să reacționeze legat de aceste zvonuri. Chiar înainte de a interpretat piesa ‘Shallow’, din filmul ‘A star is born’, s-au auzit voci din public, care strigau: ‘Unde este Bradley?’. Enervată, Lady Gaga le-a transmis fanilor să înceteze și să o lase în pace cu astfel de zvonuri, dând de neînțeles că acestea sunt neadevărate.
 
Lady Gaga şi Bradley Cooper au oferit unul dintre cele mai romantice momente la gala premiilor Oscar, unde piesa „Shallow” a primit o statuetă la categoria „Cea mai bună piesă originală”. Cei doi au interpretat piesa într-un mod intim şi au făcut schimb de gesturi tandre pe scenă, dând naștere zvonurilor privind o relație.
 
Aceasta nu a fost însă confirmată. Dimpotrivă, cântăreaţa a spus că celebra interpretare nu a fost decât o punere în scenă, un act artistic. „Sunt o artistă şi cred că ne-am descurcat bine”, a spus Lady Gaga, și ea despărțită recent de iubit.
loading...

Comments are closed.