Alte știri

VIDEO // Igor Dodon a felicitat-o pe Maia Sandu pentru rezultatul înregistrat de PAS: “Este rezultatul democrației”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon a felicitat-o pe președintele Republicii Moldova (RM), Maia Sandu cu victoria în alegerile parlamentare anticipate a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Dodon spune că aceste alegeri au și exemplificat fenomenul democrației, când un partid vine la guvernare, iar altul trece în opoziție.

Totodată liderul socialist spune că PAS acum are toate pârghiile necesare și opoziția puternică reprezentată de Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor (BeCS) va urmări îndeaproape dacă PAS își va îndeplini promisiunile făcute în campania electorală.

„Aceasta e democrația, când un partid trece în opoziție, iar altul la guvernare. Nu vedem nimic straniu. Oamenii și-au dorit schimbarea și au obținut. Felicit PAS și pe Maia Sandu cu rezultatul pe care îl au. Au toată puterea.

Noi toți avem mari așteptări de la noua guvernare. Vom fi opoziție pregătită, responsabilă și vom urmări să-și îndeplinească promisiunile electorale și cu pensiile și restul.

Colegii pregătesc proiecte de legi ce se referă și la promisiunile Maiei Sandu, când și angajamentele noastre. Vom sancționa orice înrăutățire a vieții în Moldova cu căile legale care sunt în țară. Vom sta la paza integrității și suveranității. Dacă se depășesc limite vom reacționa promt”, a spus Dodon.

Citește și: Alexandr Slusari o felicită pe Maia Sandu cu victoria PAS în alegerile parlamentare anticipate: ”O felicit pe doamna Sandu. În mare parte este victoria dumneaei”

loading...

Comments are closed.