Actual

VIDEO // Igor Dodon a înmânat Ordinul de Onoare lui Gabriel Gurman, profesor universitar la Universitatea Ben-Gurion

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Igor Dodon a înmânat astăzi, „Ordinul de Onoare” lui Gabriel Gurman, profesor universitar la Universitatea Ben-Gurion, din Israel, consultant al lanțului de spitale Inshine Healthcare din China, redactor șef al publicației societății europene de anestezie „ESA Newsletter”.

Această distincție a fost conferită anterior în semn de apreciere a meritelor deosebite a domnului Gurman în dezvoltarea și aprofundarea colaborării internaționale în domeniul ocrotirii sănătăţii, pentru contribuție personală la elaborarea și implementarea unor proiecte naționale în sfera anesteziologie-reanimatologie și pentru sprijinul constant acordat instruirii și perfecționării cadrelor medicale de specialitate.

Gabriel Gurman s-a născut în Soroca, în anul 1939. De-a lungul anilor, a desfășurat numeroase proiecte pe teritoriul Republicii Moldova, a implicat medici moldoveni în proiecte internaționale în domeniul anesteziei şi terapiei intensive, precum și a susținut numeroase conferințe științifice studenților, medicilor-rezidenți şi studenților-doctoranzi din Republica Moldova.

 

Citește și: 60 de subofițerii de ordine și securitate publică au depus astăzi jurământul

loading...

Comments are closed.