Alte știri

VIDEO // Igor Dodon a mulțumit moldovenilor pentru mobilizare și prezență la vot

Pinterest LinkedIn Tumblr

Procesul de votare în Republica Moldova (RM) s-a încheiat, iar secțiile de votare din țară au fost închise. În acest context președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon a ieșit la un briefing de presă, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Liderul socialist a mulțumit cetățenilor RM pentru prezența la vot și mobilizarea activă în alegeri. Cuvinte aparte de mulțumire, Dodon a adresat echipei Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) pentru munca și efortul depus în campania electorală.

”Vreau să mulțumesc moldovenilor pentru că au crezut astăzi că pot fi delegați oameni demni în Parlamentul țării. Mulțumesc activiștilor care au lucrat în teritoriu în toată această campanie electorală. Blocul Comuniștilor și Socialiștilor va înregistra un scor destul de bun. În mai puțin de două luni, am reușit să lucrăm ca o echipă adevărată, unită și cu stimații colegi comuniști. Alegătorii ne-au votat pe noi împreună. Începe o nouă etapă în Republica Moldova”, a declarat Igor Dodon.

Citește și: STOP VOT // S-a încheiat procesul de vot la secțiile de votare de pe teritoriul Republicii Moldova

loading...

Comments are closed.