Alte știri

VIDEO // Igor Dodon: ”Conaționalii noștri din Rusia sunt foarte îngrijorați de ceea ce se întâmplă în Moldova”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cetățenii moldoveni care temporar sau permanent se află în Rusia, speră că relațiile între țările noastre să se dezvolte în albia parteneriatului strategic. Despre aceasta a declarat Igor Dodon, în cadrul emisiunii sale săptămânale, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

El a povestit despre întâlnirile pe care le-a avut cu concetățenii noștri din Moscova și Sankt-Petersburg și despre întrebările care-i interesează pe oameni.

”Oamenii, care se află temporar sau permanent în Federația Rusă sunt foarte interesați de ceea ce se întâmplă în țara noastră. Ei înțeleg riscurile, cu care ne ciocnim și speră foarte mult că noi vom putea să păstrăm pacea.

Speră că relațiile cu Rusia se vor dezvolta în albia parteneriatului strategic. Toți recunosc că în ultimii patru ani echipa noastră a făcut multe ca relațiile să se dezvolte în direcția necesară. Ceea ce se întâmplă acum și ceea ce se poate întâmpla după aceste alegeri îi îngrijorează pe toți. Și anume ceea ce se întâmplă în planul socio-economic”, a declarat Igor Dodon.

El a menționat, că multe întrebări au fost adresat referitor la partidele unioniste, care pledează pentru lichidarea Moldovei ca stat independent.

Amintim că anterior Igor Dodon a venit cu o inițiativă de interzicere a partidelor care susțin dispariția Moldovei ca entitate politică.

Citește și: VIDEO // Bogdan Țîrdea explică cum Maia Sandu și partenerii săi au încercat să fure spitalele de la stat

loading...

Comments are closed.