VIDEO // Igor Dodon despre atacurile la adresa sa: ”Atunci când un bandit mă numește ”toxic”, eu primesc asta ca un compliment”

Președintele PSRM, Igor Dodon, îndeamnă cetățenii să meargă duminică, pe 11 iulie, la vot pentru că de alegerea lor depinde ce va fi mai departe în țară. Liderul socialiștilor a venit cu un mesaj și către oponenții săi politici, cărora le-a amintit că alegerile vor trece, iar oamenii trebuie să rămână oameni, informează NTV

”Se încearcă diferite atacuri, chiar și la adresa mea, unii numără peștii din iaz. Dă Doamne să facă toți pentru instituția prezidențială, pentru Condrița și pentru cetățeni, cât am făcut eu. Vreau să vă amintesc despre clădirea Președinției, care cineva se jura că nu va intra acolo și mă critica că am luat bani de la turci și am reparat-o, acum șade bine mersi acolo și nici nu sughiță. Condrița care a fost reparată. Să meargă să vadă ce a fost după Timofte și ce este după Dodon, gospodărește tot făcut. Dă Doamne toți președinții de țară să facă ceva pentru cetățeni, pentru instituția prezidențială.

Dar sutele de mii de oameni pe care i-am ajutat, am procurat case. De aceea, cei care ne numesc toxici, cred că un bandit când te face toxic, este un compliment. Vor trece și acest alegeri. Nimeni și nimic nu se uită. Alegerile trec, iar oamenii trebuie să rămână oameni, iar cei care nu au înțeles până acum acest lucru, nu vor înțelege niciodată”, a declarat Dodon la emisiunea de vineri.

Președintele PSRM a menționat că și în ultima săptămână a campaniei electorale își va continua vizitele în localitățile țării, unde va discuta față în față cu cetățenii despre problemele și doleanțele pe care le au.

Citește și: VIDEO // Igor Dodon rămâne ferm pe poziții: Banii care sunt în Fondul de rezervă a Guvernului trebuie alocați pentru compensarea pierderilor suportate de agricultori

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share