VIDEO // Igor Dodon, după protestul din fața CSJ: ”Împreună suntem de neînvins!”

Împreună cu deputații din partea Partidului Socialiștilor, colegii din Partidul Comuniștilor, simpatizanții noștri, Igor Dodon a participat la o acțiune de protest în masă, care a avut loc lângă sediul Curții Supreme de Justiție a Republicii Moldova.

”Câteva mii de persoane au venit să-și exprime indignarea în legătură cu decizia criminală a Curții de Apel Chișinău, care a dispus ieri să fie redus numărul secțiilor de votare pentru cetățenii Moldovei care locuiesc în Transnistria, de la 41 la 12.

Concetățenii noștri resping cu fermitate decizia neîntemeiată a judecătorilor angajați pe criteriu politic și se declară împotriva tentativelor de instaurare a dictaturii sub controlul forțelor externe.

I-am salutat pe toți cei prezenți și le-am mulțumit pentru o mobilizare atât de rapidă la apelul nostru. În scurtul meu discurs, am subliniat inadmisibilitatea divizării societății pe criterii politice, etnice și de altă natură.

Am adăugat faptul că nu contează unde trăiesc concetățenii noștri – ei toți sunt frații noștri și au dreptul la vot. Noi nu trebuie să admitem unui grup de provocatori și uzurpatori să dicteze propria voință întregului popor al Moldovei.

Noi suntem mulți, suntem puternici, așa că nu trebuie pusă la încercare răbdarea noastră. Împreună suntem de neînvins!”, a declarat Dodon.

Amintim că mai multe persoane au protestat astăzi în fața Curții Supreme de Justiție împotriva deciziei prin care au fost anulate secțiile de votare pentru cetățenii cu drept de vot din Stânga Nistrului. Protestatarii au scandat lozinci politice și au cerut restabilirea dreptului la vot.

Total
0
Shares
Total
0
Share