Alte știri

VIDEO // Igor Dodon explică de ce nu s-a vaccinat cu serul Sputnik V

Pinterest LinkedIn Tumblr

Igor Dodon, liderul PSRM, co-președintele BECS, a explicat astăzi de ce nu s-a imunizat cu Sputnik V la maratonul care a avut loc săptămâna trecută la Palatul Republicii. Potrivit acestuia, prioritate au cetățenii, iar oficialii mai pot aștepta.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Era foarte simplu să mă vaccinez, dar cât ar fi fost de corect în raport cu cetățenii? Când am mers la maratonul de vaccinare și am văzut sutele de oameni care așteptau să li se administreze vaccinul rusesc Sputnik V am decis că mai întâi trebuie să îi asigurăm pe toți cu vaccin, apoi o să mă vaccinez și eu. Astfel, în următoarele zile, Guvernul ar putea să semneze un acord pentru procurarea a 700 de mii de doze de Sputnik V, iar cetățenii vor putea să se vaccineze cu vaccinul rusesc nu doar în Chișinău, dar în toate raioanele”, a declarat Dodon.

Amintim că la sfârșitul săptămânii trecute, Primăria Chișinău a organizat un nou maraton de imunizare împotriva infecției COVID-19, iar 4000 de persoane au ales să se imunizeze anume cu serul rusesc Sputnik V. În mulțime a fost văzut și Igor Dodon. Oamenii l-au aplaudat și i-au mulțumit pentru vaccinul Sputnik V.

”Vă mulțumim pentru vaccin”, a strigat o doamnă din mulțime, aceasta fiind susținută și de către alți cetățeni.

Fostul președinte de țară a vorbit cu cetățenii și a decis că nu se va vaccina până nu se vor imuniza toți cei prezenți, veniți pentru a reuși vaccinarea cu serul rusesc.

loading...

Comments are closed.