Politic

(Video) Ilan Shor își scoate cureaua de la pantaloni! Vrea să-i bată la fund pe Maia Sandu și Năstase

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cureaua pe care a purtat-o vineri primarul de Orhei la protestul împotriva închiderii magazinelor sociale are patru ani și este un cadou de la soție, a declarat Ilan Shor într-o înregistrare pe contul său de Facebook. Declarația vine după ce unele instituții de presă controlate politic au atras atenția la acest atribut al liderului Partidului Șor.

Ilan Shor i-a avertizat pe liderii PAS și PPDA, Maia Sandu și Andrei Năstase, că aceasta este cureaua cu care vor primi peste fese dacă vor continua să-și bată joc de oameni.

„Cureaua are patru ani și mi-a dăruit-o soția. Este centura care îmi aduce noroc și o port mereu. Cu ea o să vă dau la fund și ție Andrușa, și ție Maiecica. Dacă o să vă comportați așa, o s-o primiți”, a declarat Ilan Șor.

Totodată el s-a referit și la presa angajată politic, care tratează părtinitor evenimentele organizate de Partidul ȘOR. „Opriți-vă! Cât ați vorbit despre mine, v-am răbdat, dar dacă ați ajuns să umiliți poporul, am să dau de voi și o să vă pară rău”, a avertizat liderul Partidului ȘOR.

Amintim că astăzi, 20 iulie, cîteva mii de oameni au protestat în centrul Chișinăului împotriva intenției PPDA și PAS, prin intermediul PLDM, de a închide magazinele sociale, un proiect inițiat de Ilan Șor care are peste 200.000 de beneficiari – oameni în etate, membri ai familiilor numeroase și persoanele dezavantajate sociale. Manifestanții au protestat în fața sediilor PAS și PPDA.

loading...

Comments are closed.