Politic

VIDEO // Ilan Șor anunță noi măsuri întreprinse pentru susținerea refugiaților ucraineni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor declară că noi nu putem rămâne indiferenți față de oamenii care se refugiază din zonele de conflict și se adăpostesc în Republica Moldova și în acest context salută atitudinea cetățenilor noștri, care dau dovadă de solidaritate, considerând că anume asta ne caracterizează cel mai bine pe noi – ospitalitatea și disponibilitatea de a întinde o mână de ajutor celor care au nevoie, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Ilan Șor spune că a discutat cu toți primarii partidului ”ȘOR” și factorii de decizie din partid pentru a găsi soluții pentru a oferi suport tuturor oamenilor care cer ajutorul.

Astfel, în fiecare localitate pe care o administrăm vom face o evaluare a spațiilor unde pot fi amenajate locuri de cazare provizorii și le vom dota cu echipamentul necesar.

Vom suplini rezervele cantinelor școlare și a altor puncte de alimentație publică, pentru a le putea oferi oamenilor câte un prânz cald.

De asemenea, am convenit cu colegii mei din administrațiile locale să fie deschis, la Orhei, un centru de informare și prim-ajutor, dar și un punct de colectare a donațiilor din partea cetățenilor. Voi contribui personal pentru a acoperi o parte din costurile acestor necesități și îi îndemn pe toți oamenii de afaceri și nu numai să ajute și ei cu ce pot.

Eu știu că, în prezent, țara este lovită de crize și sărăcie, că oamenii noștri se gândesc cu îngrijorare la ziua de mâine. Din păcate, am ajuns la această situație din cauza proastei administrări de până acum. Cu toate acestea, trebuie să fim solidari și să fim alături de cei care, astăzi, sunt mai triști ca noi”, a declarat Ilan Șor.

loading...

Comments are closed.