Actual

VIDEO // Ilan Șor: Cerem eliminarea tuturor restricțiilor COVID-19 și anularea certificatului de vaccinare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul „ȘOR” solicită Comisiei pentru Situații Excepționale eliminarea tuturor restricțiilor legate de COVID-19, inclusiv anularea obligativității prezentării certificatelor de vaccinare. Solicitarea a fost făcută de liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, care a spus că, în prezent, toate măsurile restrictive nu-și mai au rostul, în condițiile în care numărul de cazuri este tot mai mic, iar varianta Omicron nu este atât de agresivă.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Trebuie să le oferim posibilitatea oamenilor să meargă liber la teatru, concerte, muzee, restaurante și să-i oferim acestui sector posibilitatea să își revină, pentru că pe timp de pandemie a fost pur și simplu sufocat. Mai mult, certificatele COVID nu mai au nicio relevanță, iar acest lucru a fost demonstrat în multe state dezvoltate. De asemenea, oamenii nu mai trebuie să facă atâtea teste și controale, inclusiv pentru a pleca peste hotare”, a declarat Ilan Șor.

De asemenea, Șor a cerut să fie anulată obligativitatea purtării măștilor de protecție în școli. Potrivit lui, copiii trebuie lăsați să respire normal și să se simtă liber la lecții.

Este demonstrat faptul că cei mici sunt extrem de puțin afectați de virusul Omicron, prin urmare, aceste limitări nu-și mai au rostul. Prieteni, aceste măsuri trebuie implementate urgent, pentru că ele sunt foarte importante. În primul rând, pentru a-i oferi posibilitatea unui sector important al economiei să reînvie, în al doilea rând – să le oferim oamenilor confortul de care au fost lipsiți în ultimii ani. În al treilea rând, să nu mai facem atâtea cheltuieli legate de testare. Iată de ce, cred că este cazul să revedem anumite restricții și să le anulăm pe cele care nu mai sunt actuale, pentru a reduce, pe cât posibil, din presiunea pe populație”, a mai spus Ilan Șor.

loading...

Comments are closed.