Economic

(video) ilie’s vlogs: Cum a făcut 500.000 de dolari la 24 de ani???

Pinterest LinkedIn Tumblr

Trecerea de la comerțul tradițional la vânzările prin internet a schimbat revoluționar paradigma de face business. Dacă în trecut era nevoie să cumperi un produs (sau mai multe) de la cineva direct și apoi să le vinzi altcuiva pe o anumită piață, acum poți face acest lucru de la calculatorul tău fiind conectat la internet, fără a ieși din casă. Miracolul este ca poți vinde de zeci sau de sute de ori mai mult într-un timp mai scurt.

Dar nu totul e așa de simplu cum pare la prima vedere. Vlogherul Ilie Bivol ne prezintă un scurt interviu cu un tânăr din România care a reușit în ultimii 2 ani să câștige jumate de milion (500 000) de dolari din makertingul online.

Șerban, 24 de ani, face bani prin dropshipping – o metodă revoluționară de business prin care tu poți să vinzi niște produse fără ca să le deții, fără să ai spațiu de depozitare, fără să ai angajați sau fără să vezi vreodată produsele astea. Pur și simplu contactezi niște producători din China în ce mai simplu mod, găsești produsele care dorești să le vinzi, le pui la tine pe magazin, fără să le cumperi, le pui doar pozele produselor, îți pui un adaos comercial, îți duci trafic la tine pe magazin, iar din acel trafic vei avea cumpărători.

Acei cumpărători îți vor cumpăra produsele tale, îți vor băga bani în cont, tu cu acei bani vei plăti o parte mică produsele la producător, iar restul banilor îi vei băga în buzunar. Partea cea mai frumoasă din această afacere este că producătorul va trimite produsul direct la clientul tău, fără ca tu să atingi vreodată acel produs.

loading...

Comments are closed.