VIDEO // Imagini cum o femeie a fost bătută și jefuită de un tânăr pe o stradă din Chișinău

Un tânăr în vârstă de 25 de ani originar dintr-o localitate din r. Hâncești, a fost plasat în arest pentru 25 de zile în Izolatorul de detenție al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf stradal. Acesta nu este la prima abatere fiind judecat pentru vătămarea intenţionată medie a integrităţii corporale sau a sănătăţii și huliganism.

În seara de 24 noiembrie, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Centru, a fost sesizat de către o doamnă solicitând ajutorul angajaților poliției comunicând că a fost jefuită pe str. Crinilor. Grupa operativă de comun cu grupa specializată imediat s-a deplasat la fața locului. Femeia în vârstă de 39 de ani, a comunicat că în timp ce se deplasa la domiciliu a fost agresată de către un individ și aplicând violența în mod deschis i-a sustras geanta de dame în care se afla telefonul mobil de model ,,Xiaomi Mi 8”, portmoneul în care se aflau bani și 2 carduri bancare, după care a fugit într-o direcție necunoscută. Astfel prim acțiunile lui cauzându-i doamnei un prejudiciu material în sumă de 9 499 lei.

Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Urmare a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de către ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău și IP Hîncești, individul în comiterea infracțiunii a fost identificat și reținut. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina.

Conform legislației pentru infracțiunea comisă tânărul riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani .

Total
0
Shares
Total
0
Share